Massages

Leuk dat u belangstelling heeft voor een behandeling van Rebound Your Mind. Wij geven verschillende stijlen massages, maar mijn passie ligt bij het oplossen van problemen rondom blessures. Denk aan pijnlijke schouders, knieën, enkels, enzovoort. Pijn heeft invloed op uw gemoedstoestand. Wij vinden dat u het beste verdient en kijken graag met u naar mogelijke oplossingen voor een stress, pijn en rustgevende leven. 

De Amerikanen zijn wat dat betreft verder in hun ontwikkeling dan Wat Wij zijn. Veel mensen willen een bepaald gebied behandeld hebben. Neem bijvoorbeeld de rug, dan willen ze alleen dat de rug behandeld word. Wist u dat het beter is om het hele lijf te masseren? Het lichaam is net als een machine, als het stuk gaat, moet je ook alles controleren om ervoor te zorgen dat je niet iets over het hoofd ziet om de machine goed te kunnen laten functioneren. Wij werken graag vanuit deze visie en blijven ons verder ontwikkelen. 

 

Welke massages worden er gegeven:

1. Ontspanningsmassage, 2 Ayurevedische massage,  3. Sportmassage, 4. Technieken van de MELT-methode, 5. Hoofd-  nek en schoudermassage, 6. Island Verde massage, 7 Gecombineerde massage, 8 holistische massage (door een externe partij), 9 lomi lomi massage, 10. Energetische massage  (externe partij), 11. Hete Olie Massage, 12. Massage op maat en 13. Gecombineerde massages bestaande uit verschillende technieken. 

Onze druk varieert uit een zachte en harde druk. Het is waar uw voorkeur ligt. 

 

U gunt uw lijf toch ook alleen maar het beste?